DECOCARE
PANOU PENTRU IGIENA MAINILOR
Panoul de igiena a mainilor Decocare combina un mesaj de sanitate publica cu protectia efectiva a peretilor in zona de deasupra chiuvetelor. Pictogramele educationale sunt usor de inteles, incurajeaza o buna igiena a mainilor pentru a limita raspandirea bacteriilor purtate de maini.

Panourile asigura protectie de perete decorative si pot fi instalate in toate incaperile cu umiditate ridicata pentru indicarea rutinei spalarii mainilor.
Acestea pot fi de asemenea personalizate cu logo-ul sau textul dumneavoastra.

TEHNIC

Descriere
• Model: Panou de igiena a mainilor Decocare.
• Dimensiuni: Clasic: 600 x 400 mm
Fantana: 600 x 600 mm
La comanda
• Grosime: 1 mm
• Material: PVC transparent antibacterian cu clasa de foc Bs2d0, cu imagine pe verso.
• Finisaj de suprafață: textura usoara (Catifea).
• Componente de fixare: lipire cu adeziv acrilic sau adeziv universal de mastic SPM.
• Culori: 2 modele standard. Optiune de personalizare.
Descriere
Panou de igiena a mainilor, in forma clasica sau fantana (Decocare produs de SPM) din PVC antibacterian transparent clasificat cu clasa de foc Bs2d0, cu imagine printata pe verso. Suprafata usor texturata (Catifea produs de SPM). Latime de 600 mm, inaltime de 400 mm (classic) sau 600 mm (fantana) si grosime de 1 mm.
Mediu: în fabricarea acestuia nu se utilizează metale grele și nicio substanță care ar putea fi supuse vreunei restricții REACH, nici PBT/BPA. Se utilizează procesul de stabilizare termică calciu-zinc. Nivelul de emisie al substanței volatile în aerul interior a fost testat în conformitate cu ISO 16000-6 și este foarte scăzut (A+) în conformitate cu regulamentul francez (23 martie 2011 nr. 2011-321 decret și Ordonanță din 19 aprilie 2011). Produsul este 100% reciclabil.
Culoare: selectată de arhitecți din gama standard a producătorului. Se poate personaliza la cerere.
Mod de instalare: prin lipire, conform instructiunilor producatorului.