DECOPRINT 1 MM SAU 2 MM
PANOURI DECORATIVE SAU DE PROTECTIE CU PRINTARE DIGITALA PERSONALIZATA

Panourile printate Decoprint sunt solutia originala creata si dezvoltata de SPM pentru a combina o protectie de perete personalizata (2mm) si/sau decorative (1mm).

Noi iti producem personalizat panoul de protectie si/sau decorative, folosind printarea digitala pentru a-ti plasa imaginea (fotografie, desen, logo, text, etc.) pe spatele panoului, la marimea solicitata.

Se pot, de asemenea, lega imagini pentru o imagine continua. Gros de 2 mm, acesta reprezinta solutia ideala de protectie cu o nota de eleganta si originalitate a incaperilor pentru care se cauta solutii estetice cu stil, pentru acoperirea peretilor.

Panoul Decoprint de 2 mm creeaza un mediu primitor garantand in acelasi timp o protectie durabila si optima intrunind cerintele necesare de igiena si rezistenta la impact din spatiile publice.

TEHNIC

Descriere
• Model: Panou de protectie (2 mm) sau decorativ (1 mm) Decorativ cu printare digitala personalizata.
• Inaltime: la comanda (maxim 1.20 m)
• Latime: la comanda (maxim 2.90 m)
• Grosimi: 2mm sau 1 mm
• Material: PVC transparent antibacterian cu clasa de foc Bs2d0, cu imagine pe spate.
• Finisaj de suprafață: textura usoara ( “Optimixt” de 2 mm sau Catifea de 1 mm).
• Componente de fixare: lipire cu adeziv acrilic sau adeziv universal de mastic SPM. Imbinarile intre panouri pot fi realizate cu imbinari din silicon sau cordon de sudura PVC, culoarea aferenta.
• Culori: transparent pentru personalizare.
Descriere
Panouri decorative de protectie (2 mm) sau decorative (1 mm) cu printare digitala personalizabila (Decoprint de la SPM) din PVC antibacterian transparent clasificat cu clasa de foc Bs2d0, cu imagini printate pe verso. Suprafata usor texturata ( “Optimixt” de 2 mm sau “Catifea” de 1 mm, produse de SPM). Inaltimea maxima de 1.20 m, lungimea maxima de 2.9 m si grosime de 2 mm (protectie) si 1 mm (decorativ).
Mediu: în fabricarea acestuia nu se utilizează metale grele și nicio substanță care ar putea fi supuse vreunei restricții REACH, nici PBT/BPA. Se utilizează procesul de stabilizare termică calciu-zinc. Nivelul de emisie al substanței volatile în aerul interior a fost testat în conformitate cu ISO 16000-6 și este foarte scăzut (A+) în conformitate cu regulamentul francez (23 martie 2011 nr. 2011-321 decret și Ordonanță din 19 aprilie 2011). Produsul este 100% reciclabil.
Culoare: selectată de arhitecți din gama standard a producătorului.
Mod de instalare: prin lipire, conform instructiunilor producatorului.
**Imaginile sau fotografiile puse la dispozitie de catre utilizator in conformitate cu specificatiile cerute de SPM, trebuie sa fie fara drepturi de autor – daca nu sunt, drepturile de reproducere vor fi platite de catre utilizator, care isi asuma intreaga raspundere.