DECOTREND H2O & DECOWOOD H2O
PANOURI DECORATIVE DE PROTECTIE SI ACOPERIRE – 2 MM PENTRU ZONELE CU UMIDITATE RIDICATA

Panouri create special pentru protectia peretilor si usilor din incaperi cu un grad ridicat de umiditate (bai, toalete, bucatarii, etc.). Cu un design original si modern, acestea asigura interioarelor o protectie eficienta.

Pot fi aplicate prin deformare pe stalpi rotunzi (diametru mai mic de 800 mm) asigurand o igiena perfecta in colturi.

Materialul folosit in fabricarea lor este special conceput pentru o aderare optima a panourilor cu plinta, cu ajutorul cordonului de sudura H2O.

Acest sistem asigura o etanseitate optima la apa, aprobat de CSTB si certificat prin Aprobare Tehnica. SPM pune la dispozitie o gama de cordoane de sudura din aceeasi gama coloristica a profilelor.

CULORI

TEHNIC

Descriere
• Model: Panouri de protectie si acoperire a zonelor cu un grad ridicat de umiditate DECOWOOD H2O sau DECOTREND H2O.
• Dimensiuni standard: 2.50 m x 1.30 m
• Optiuni de personalizare: taiere la dimensiuni, indoire prin termodeformare L/U, chamfer.
• Grosime: 2 mm
• Material: PVC cu clasa de foc Bs2d0.
• Finisaj de suprafață: – efect de lemn pentru Decowood.
efect metalizat sau de ciment pentru Decotrend
• Componente de fixare: lipire cu adeziv acrilic SPM. Pentru imbinarile intre panouri este recomandata folosirea cordoanelor de sudura din aceeasi gama coloristica.
• Culori: 1 decor standard.
Descriere
Panouri de protectie si acoperire pentru zone cu un grad ridicat de umiditate (Decotrend H2O sau Decowood H2O de la SPM) fabricate din PVC rigid cu efect de metal, lemn sau ciment, cu clasa de foc Bs2d0. Finisajul de suprafata este cu aspect metalic, lemn sau ciment. Lungime de 2.50 m si latime de 1.30 m.
Pentru a asigura etanseitatea la apa a sistemului, panourile sunt termo sudate unul de celalalt si de plinta PVC cu ajutorul cordonului de sudura H2O, produs de SPM. Rezistenta la chimicale si la patare a panourilor a fost testata pentru produsele de curatare obisnuite conform ISO 26987.
Mediu: în fabricarea acestuia nu se utilizează metale grele și nicio substanță care ar putea fi supuse vreunei restricții REACH, nici PBT/BPA. Se utilizează procesul de stabilizare termică calciu-zinc. Nivelul de emisie al substanței volatile în aerul interior a fost testat în conformitate cu ISO 16000-6 și este foarte scăzut (A+) în conformitate cu regulamentul francez (23 martie 2011 nr. 2011-321 decret și Ordonanță din 19 aprilie 2011). Produsul este 100% reciclabil.
Culoare: selectată de arhitecți din gama standard a producătorului.
Mod de instalare: prin lipire, conform instructiunilor producatorului. Persoana care instaleaza panourile necesita efectuarea unui training inaintea instalarii sistemului.