Decotrend
PANOU DE PROTECTIE CU EFECT DECORATIV

Aceasta gama de panouri scoate in evidenta interioarele intr-un mod original incadrandu-se intr-un stil modern si urban. Produsul poate fi amplasat prin termodeformare si pe stalpi rotunzi (diametrul sub 800 mm) si poate asigura igiena perfecta pentru colturi.

Gradul lor sporit de rezistenta le face potrivite pentru protectia peretilor camerelor, zonelor de receptie si zonele de restaurant din hoteluri, azile de batrani, scoli sau orice alta forma de spatiu public.

CULORI

TEHNIC

Descriere: panou de protectie decorativ cu o grosime de 2 mm (Decotrend este fabricat de SPM) – din PVC rigid cu efect metalizat sau de beton, cu clasa de foc Bs2d0 si rezistenta la impact si zgarieturi. Este protejat cu un strat de protectie pentru mentinerea in stare perfecta pana la finalizarea instalarii. Lungime de 3 m si latime de 1.30.
Mediu: în fabricarea acestuia nu se utilizează metale grele și nicio substanță care ar putea fi supuse vreunei restricții REACH, nici PBT/BPA. Se utilizează procesul de stabilizare termică calciu-zinc. Nivelul de emisie al substanței volatile în aerul interior a fost testat în conformitate cu ISO 16000-6 și este foarte scăzut (A+) în conformitate cu regulamentul francez (23 martie 2011 nr. 2011-321 decret și Ordonanță din 19 aprilie 2011). Produsul este 100% reciclabil.
Culoare: selectată de arhitecți din gama standard a producătorului.
Mod de instalare: prin lipire, conform instructiunilor producatorului.

Descriere
• Model: panou de protectie decorativ Decotrend
• Dimensiuni standard panou: 3m x 1.30m
• Grosime: 2 mm
• Material: PVC rigid și clasa de foc Bs2d0.
• Finisaj de suprafață: efect metalizat sau de beton
• Componente de fixare: lipire cu adeziv acrilic sau adeziv universal de mastic SPM. Imbinarile intre panouri pot fi realizate cu imbinari din silicon sau cordon de sudura PVC, culoarea aferenta.
• Culori: 4 culori standard.