Decowood
Decowood

7 FINISAJE CU EFECT DE LEMN
O rază de acțiune coordonată
SPM oferă o gamă completă de finisaje decorative din lemn pentru a fi utilizate în acele unități care doresc să combine protecția peretelui și balustradelor cu căldura lemnului. Această gamă constă din produse adaptate la diferite cerințe, oferind siguranță pentru toți cu balustradele Escort, Linea și Starline, protecție de perete și ușă cu panou de protecție Decowood și protecție colț cu panoul de decowood îndoit.
O gamă largă de finisaje din lemn
Gama a fost extinsă cu două finisaje noi din lemn, alese pentru a se potrivi tuturor interioarelor. La cele cinci linii existente Maple, Stejar Deschis, Wenge și Pin, am adăugat Brown Cedar și Smoky Cedar.

CULORI

Pentru a combina decorul și protecția, SPM a proiectat unele noi fisuri pentru a inspira crearea de spații individuale, distinctive și rezistente la daune. Abordarea generală este modernă și urbană. Aceste finisaje se pretează la unele efecte vizuale uimitoare.

Produsul poate fi termo-modificat ptr raze sub 800mm si asigura un grad ridicat de igiena a unghiurilor cat si un grad ridicat de protectie la zgarieturi.

Descriere

Dimensiunea panourilor 3mx1,3m, grosime 2mm

Material: finisaj lemn

Clasa de foc: BS2D0

Sistem de fixare: adeziv acrilic ori SPM adeziv mastic

Imbinarile dintre paneluri pot fi siliconate ori sudate cu cordon de sudura in culoarea panelului.