Performer 2

Performer 2

MANA CURENTA SI PROTECTIE PERETE – 140 mm (inele de protectie bacteriostatice la imbinarile dintre elemente – tratament bactericid la cerere)

Aplicabilitate
Oferind atat un sprijin pentru maini cat si rezistenta la impact pentru coridoare, aceasta mana curenta de protectie este ideala pentru toate cladirile publice: spitale, clinici, centre de re-educare, azile. Beneficiaza de un sistem patentat de instalare, numit Autoclip care faciliteaza si optimizeaza timpul instalarii si ajuta la ascunderea defectelor peretelui. Este prevazuta cu inele de protectie bacteriostatice la imbinarile dintre elemente.

Descriere:
Performer 2 de la SPM este o bara de protectie, pentru maini si perete facuta dintr-un PVC antibacterial neted, gros de 3 mm cu clasa de foc Bs2d0. Sistemul de 140 mm combina o parte superioara tubulara neteda (diametru de 40 mm) si o protectie de perete inferioara cu caneluri decorative. Este protejat cu un strat de protectie pentru mentinerea in stare perfecta pana la finalizarea instalarii. Profilul PVC se fixeaza pe o sectiune continua din aluminiu terminandu-se cu accesorii PVC netede cu caneluri decorative (retururi perete, unghiuri exterioare de 90 de grade). Se incadreaza intr-un distantier de fixare din PVC cu clesti de aluminiu. Este prevazuta cu inele de protectie bacteriostatice la imbinarile dintre elemente.

Mediu: în fabricarea acestuia nu se utilizează metale grele și nicio substanță care ar putea fi supuse vreunei restricții REACH, nici PBT/BPA. Se utilizează procesul de stabilizare termică calciu-zinc. Nivelul de emisie al substanței volatile în aerul interior a fost testat în conformitate cu ISO 16000-6 și este foarte scăzut (A+) în conformitate cu regulamentul francez (23 martie 2011 nr. 2011-321 decret și Ordonanță din 19 aprilie 2011). Produsul este 100% reciclabil.
Culoare: selectată de arhitecți din gama standard a producătorului.

CULORI

Mod de instalare: marginea superioara a sectiunii se monteaza la o distanta de maxim 0.90 m de la podea. Fixarea pe pe distantierele din PVC se monteaza la 1.20 m (0.80 m pentru coridoarele cu trafic intens si pentru zonele din gips carton).
Descriere
• Model: Mana curenta Performer 2
• Inaltime: 140 mm
• Diametru parte tubulara superioara: 40 mm
• Lungime: 4 m
• Proiectie generala: 105 mm
• Distanta fata de perete: 55 mm
• Material: PVC antibacterian, opac, grosime de 3 mm, cu clasa de foc Bs2d0.
• Finisaj de suprafață: neteda cu elemente decorative, inele de protectie bacteriostatice la imbinarile dintre elemente.
• Componente de fixare: piese de prindere amplasate la distanta de 1.20 m (0.80 m in cazul zonelor cu trafic intens sau de gips carton.
• Culori: 15 culori standard