STARLINE – ANODIZAT
MANA CURENTA DE PROTECTIE DIN ALUMINIU CU BANDA DECOWOOD, DECOTREND SAU DECOCHOC DE 90 mm
Aplicabilitate
Aceasta mana curenta asigura atat o prindere buna cat si o nota decorativa cu stil, gratie benzii cu efect de lemn, efect in tendinta sau colorata. Starline anodizat este potrivit pentru coridoare din zone cu trafic scazut de carucioare din cladirile publice: spitale, clinici, aziluri de batrani, hoteluri, birouri.
Starline Anodizat este potrivit si pentru sectiunile curbate, datorita proprietatii de indoire.
Pentru continuitatea balustradei in dreptul conductelor de serviciu se foloseste un sistem detasabil.
Este prevazuta cu inele de protectie bacteriostatice la imbinarile dintre elemente.

Specificatie
Descriere: Starline – Anodizat -Decowood, Decotrend sau Decochoc de la SPM este o mana curenta de protectie cu o banda PVC cu efect de lemn, modern sau colorat. Inaltimea balustradei este de 90 mm, are o proiectie totala de 80 mm si o adancime de 30 de mm. Este formata dintr-un profil de aluminiu gros de 1.5 mm acoperit cu o canelură pentru elementele de prindere din aluminiu anodizat argintiu satinat, cu o adâncime de 40 mm, curbate și perforate, autoblocante in 2 puncte, cu glisare și blocare. Accesorii din PVC antibacterian neted opac (retururi de perete, piese pentru unghiuri interioare si exterioare de 90° sau unghiuri pe masura de la 90° pana la 160°, elemente de terminatie) incluse in profil. O banda adeziva groasa de 1 mm, cu efect de lemn, modern sau colorat (Decowood, Decotrend sau Decochoc) este prinsa pe ansamblul balustradei. Este prevazuta cu elemente de imbinare bactericide si profilul poate fi curbat.

Mediu: în fabricarea acestuia nu se utilizează metale grele și nicio substanță care ar putea fi supuse vreunei restricții REACH, nici PBT/BPA. Se utilizează procesul de stabilizare termică calciu-zinc. Nivelul de emisie al substanței volatile în aerul interior a fost testat în conformitate cu ISO 16000-6 și este foarte scăzut (A+) în conformitate cu regulamentul francez (23 martie 2011 nr. 2011-321 decret și Ordonanță din 19 aprilie 2011). Produsul este 100% reciclabil.

Culoare: selectată de arhitecți din gama standard a producătorului.

CULORI

TEHNIC

Mod de instalare: marginea superioara a sectiunii se monteaza la o distanta de maxim 0.90 m de la podea. Fixarea in 2 elemente de prindere perforate, cu puncte autoblocante insurubate in perete la 1.20 m (0.80 m pentru coridoarele cu trafic intens si pentru zonele din gips carton). Retururile de perete si unghiurile se fixeaza prin nituri pop.
Descriere
• Model: Starline aluminiu Anodizat – mana curenta de protectie cu banda PVC colorata sau cu efect de lemn sau modern.
• Inaltime: 90 mm
• Adancime: 30 mm
• Lungime: 4 m
• Proiectie generala: 80 mm
• Distanta fata de perete: 50 mm
• Material: profil Aluminiu anodizat argintiu satinat cu banda PVC colorata sau cu efect de lemn sau modern, cu clasa de foc Bs2d0, elemente de imbinare bactericide.
• Componente de fixare: in 2 elemente de prindere autoblocante din aluminiu anodizat argintiu satinat, autoblocante in 2 puncte, insurubate in perete la 1.20 m (0.80 m in cazul zonelor cu trafic intens sau de gips carton.
• Culori pentru banda: 7 decoruri standard imitatie de lemn
4 decoruri standard cu efect modern
33 de culori standard