PROTECȚII COLȚURI
Colturile sunt foarte predispuse la deteriorare asadar au nevoie de o protectie buna. SPM a dezvoltat o gama atent creata de protectii pentru colturi pentru a combate uzura si pentru a asigura o protectie sigura si eficienta.

Protectia pentru colturi poate fi adeziva, in cazul colturilor expuse unui impact de nivel scazut sau pe baza de aluminiu, in cazul colturilor cu activitate intensa, de 90° sau altele. Indiferent de tipul protectiei, proprietatile sunt aceleasi: rezistenta la impact, efectele curatarii si a produselor dezinfectante si clasa de foc Bs2d0.

CORNEA

Protectie eficienta pentru zone cu unghiuri de 90° expuse impactului puternic al carucioarelor si targilor.

CORNEAFLEX

Performanta si calitate in protejarea colturilor de 135° sau unghiuri variabile, in zonele de trafic intens

COMBO’ CORNER 75 SI 50

Combo’Corner 75 sau 50 protejeaza colturile de 90° de pe coridoarele cu trafic intens

COMBO’ CORNER 135

Protectie colturi cu unghi de 135°, cu structura continua de aluminiu, pentru coridoare, cu trafic intens de dispozitive cu roti, din PVC cu o rezistenta ridicata la impact.

LINEA’FLEX

Protectia de colturi Linea’Flex este rezultatul unei expertize tehnice avansata, ce combina rezistenta la impact cu flexibilitatea si discretia, potrivita cu gama Linea

PROTECTA 2

Gratie centrului rotunjit si ranforsat, acest produs asigura o protectie eficienta, aspectuoasa si economica pentru colturile expuse in mod frecvent impactului.

PROFILA 50 SI 30

Aceste protectii de colturi se potrivesc tuturor interioarelor si protejeaza colturile la impactul usor. Profila 30 se potriveste de asemenea pentru protectia cadrului usilor.

PROFIL’INOX 50 SI 30

Profil’Inox protejeaza colturile de 90° expuse impactului. Sunt usor de recunoscut gratie structurii rotunjite si laturilor usor oblice.