Corneaflex
Corneaflex
Performanta si calitate in protejarea colturilor de 135° sau unghiuri variabile, in zonele de trafic intens. Creat cu o structura flexibila rezistenta la impact si armatura PVC, produsul face colturile sigure si le protejeaza la traficul intens. Corneaflex este recomandata pentru utilizarea pe coridoare, zonele de intrare, bucatarii, laboratoare, clinici, spitale sau scoli.

Descriere
• Model: Cornea, protectie colt, cu banda flexibila, pe structura de aluminiu.
• Unghi: 135° sau unghi variabil.
• Latime latura protectie: 65 mm (masuratoare la interior)
• Grosime: 2.5 mm (laturi) si 3.5 mm (banda flexibila).
• Lungime: 1.30 m, 2 m sau 4 m (135 grade), 4 m (unghi variabil).
• Material: PVC antibacterian, opac și clasa de foc Bs2d0.
• Finisaj de suprafață: neted.
• Componente de fixare: pe structura continua din aluminiu pregaurita pentru unghiurile de 135°. Structura formata din 2 parti pentru unghiurile variabile.
• Culori: 5 culori standard

CULORI

SPECIFICATII

Protectie de colt Corneaflex, de la SPM, 135°, cu banda flexibila pe structura de aluminiu, din PVC opac, neted si antibacterian, grosime de la 2.5 mm la 3.5 mm, clasa de foc Bs2d0. Este protejat cu un strat de protectie pentru mentinerea in stare perfecta pana la finalizarea instalarii. Latime latura 65 mm (masuratoare la interior) deschis la unghi 135° sau unghi variabil care clipseaza pe o structura continua pregaurita de aluminiu. Banda centrala flexibila rotunjita formeaza o zona decorativa efectiva gratie celor doua borduri de armare flexibile din PVC. Protectia de colt de 135°se inchide cu un profil de inchidere din PVC neted.

Mediu: în fabricarea acestuia nu se utilizează metale grele și nicio substanță care ar putea fi supuse vreunei restricții REACH, nici PBT/BPA. Se utilizează procesul de stabilizare termică calciu-zinc. Nivelul de emisie al substanței volatile în aerul interior a fost testat în conformitate cu ISO 16000-6 și este foarte scăzut (A+) în conformitate cu regulamentul francez (23 martie 2011 nr. 2011-321 decret și Ordonanță din 19 aprilie 2011). Produsul este 100% reciclabil.
Culoare: selectată de arhitecți din gama standard a producătorului. Profilele de inchidere sunt din aceeasi gama coloristica cu protectia de colt.
Mod de instalare: prin clipsare pe o structura continua de aluminiu prinsa cu dibluri in perete.