Linea’Flex
Linea’Flex
PROTECTIE DE COLTURI FLEXIBILA ADEZIVA
Protectia de colturi Linea’Flex este rezultatul unei expertize tehnice avansata, ce combina rezistenta la impact cu flexibilitatea si discretia, potrivita cu gama Linea. Asigura protectia pentru unghiurile de la 80° pana la 150°, datorita elementului central flexibil.
Datorita elementului de finisare flexibil este potrivit pentru orice inaltime, asigurand igiena maxima. Instalarea este rapida, gratie celor doua benzi dublu-adezive.
Potrivita pentru coridoarele si camerele din spitale, clinici, aziluri, scoli, hoteluri, restaurante, birouri si magazine, expuse impactului.
Descriere
• Model: protectie de colt flexibila Linea’Flex, cu element de finisare flexibil.
• Unghi: de la 80° la 150°.
• Latime latura protectie: 45 mm (masuratoare la interior)
• Grosime: pana la 3 mm in sectiune.
• Lungime: 1.30 m, 2 m sau 4 m.
• Material: PVC antibacterian, opac și clasa de foc Bs2d0.
• Finisaj de suprafață: neted.
• Componente de fixare: prin lipire, cu benzi adezive ranforsate cu adeziv universal SPM.
• Culori: 33 de culori standard

CULORI

SPECIFICATII

Protectie de colturi Linea’Flex de la SPM, adeziva, flexibila (unghiuri de la 80° pana la 150°), din PVC opac, neted si antibacterian, grosime intre1 si 3 mm, clasa de foc Bs2d0. Este protejat cu un strat de protectie pentru mentinerea in stare perfecta pana la finalizarea instalarii. Latime latura 45 mm (masuratoare la interior) iar elementul central este ranforsat cu doua amortizoare de socuri. Protectia de colt este prevazuta cu doua benzi adezive pentru fixare si se inchide cu un profil de inchidere oblic din PVC neted. Aceasta protectie de colturi adeziva suporta un exces de rezistenta la impact de 110 Jouli, un impact de 320 de kg la o viteza de 3 km/h.
Mediu: în fabricarea acestuia nu se utilizează metale grele și nicio substanță care ar putea fi supuse vreunei restricții REACH, nici PBT/BPA. Se utilizează procesul de stabilizare termică calciu-zinc. Nivelul de emisie al substanței volatile în aerul interior a fost testat în conformitate cu ISO 16000-6 și este foarte scăzut (A+) în conformitate cu regulamentul francez (23 martie 2011 nr. 2011-321 decret și Ordonanță din 19 aprilie 2011). Produsul este 100% reciclabil.
Culoare: selectată de arhitecți din gama standard a producătorului.
Mod de instalare: prin lipire. Pentru o fixare mai buna este recomandata si folosirea adezivului universal SPM.