Protecții de perete Contact
PROTECTII DE PERETE – PLĂCI ADEZIVE DE PROTECȚIE – CONTACT 350 SAU 200 MM LATIME
Atât rezistente, cât și decorative, plăcile de protecție a contactelor previn deteriorarea ușilor și pereților expuși abraziunii prin mobilier, scaune și impactul repetat al cărucioarelor pe coridoare, dormitoare și săli de așteptare din clinici și spitale, școli, universități, hoteluri, restaurante și birouri. De asemenea, se potrivește cu șinele de protecție împotriva impactului.

CULORI

TEHNIC

Specificatii
• Descriere: placă de protecție adezivă (Contact 350 sau Contact 200 fabricată de SPM) din PVC neted și antibacterian, clasa de foc Bs2d0. Profilul PVC are 350mm sau 200 mm înălțime și 2,5 mm grosime. Acesta oferă un finisaj de suprafață netedă cu caneluri decorative. O folie de protecție este specificată pentru a reduce la minimum curățarea înainte de predare. Acesta este prevăzut cu 2 sau 3 benzi de bandă adezivă spumă pentru fixare.
• Mediu: în fabricarea acestuia nu se utilizează metale grele și nicio substanță care ar putea fi supuse vreunei restricții REACH, nici PBT/BPA. Se utilizează procesul de stabilizare termică calciu-zinc. Nivelul de emisie al substanței volatile în aerul interior a fost testat în conformitate cu ISO 16000-6 și este foarte scăzut (A+) în conformitate cu regulamentul francez (23 martie 2011 nr. 2011-321 Decret și Ordonanță din 19 aprilie 2011). Produsele sunt 100% reciclabile.
• Culoare: selectată de arhitecți din gama standard a producătorului.
• Metoda de instalare: adeziv. SPM adeziv mastic universal este recomandat pentru fixare mai puternică.