Panouri decorative de protectie DECOCHOC / DECOSMIC in forma de L sau U
Panouri decorative de protectie DECOCHOC / DECOSMIC in forma de L sau U
Asigura protectie marginilor si tocurilor usilor in cazul impactului cu carucioare pe holuri sau intrari in spatii destinare ingrijirilor medicale sau laboratoare.
Marginile laterale sunt expuse impactului cu carucioare, paturi iar marginile inferioare contactului cu apa. Protectia in forma de U este potrivita pentru spatii ude precum bai, cantine, amenajari sanitare.
Descriere
• Model: Panou decorativ de protectie Decochoc sau Decosmic taiat la dimensiune, in forma de L si U.
• Grosime: 2 mm.
• Material: PVC antibacterian, opac cu clasa de foc Bs2d0.
• Finisaj de suprafață: usor texturata.
• Componente de fixare: lipire cu adeziv acrylic sau cu adeziv universal SPM.
• Culori: 33 de culori standard pentru Decochoc
3 culori standard pentru Decosmic

CULORI

SPECIFICATII

Descriere: Panou decorativ de protectie pentru margini si tocuri usi, in forma de U sau L, Decochoc sau Decosmic de la SPM din PVC rigid antibacterian, opac cu clasa de foc Bs2d0 si suprafata usor texturata, grosime de 2 mm.
Mediu: în fabricarea acestuia nu se utilizează metale grele și nicio substanță care ar putea fi supuse vreunei restricții REACH, nici PBT/BPA. Se utilizează procesul de stabilizare termică calciu-zinc. Nivelul de emisie al substanței volatile în aerul interior a fost testat în conformitate cu ISO 16000-6 și este foarte scăzut (A+) în conformitate cu regulamentul francez (23 martie 2011 nr. 2011-321 decret și Ordonanță din 19 aprilie 2011). Produsul este 100% reciclabil.
Culoare: selectată de arhitecți din gama standard a producătorului.
Mod de instalare: prin lipire conform instructiunilor producatorului.