Linea’Punch Neo
Șina de protecție Linea’Punch Neo
Șina de protecție Linea’Punch Neo este alianța perfectă între rezistența la impact și design. Linia sa ordonată îl ajută să fuzioneze cu decorul și se potrivește perfect cu balustrada Linea’Touch pentru o soluție estetică și de înaltă performanță în întreaga clădire.
Piesele sale înguste de capăt teșite minimizează proiecția și reduc distanța până la cadrele ușilor, iar profi lul care se îmbrățișează pe perete asigură o curățare ușoară și o igienă maximă. Este ușor și rapid de instalat, datorită decupajului său dublu.
Acesta oferă o protecție eficientă și discretă pentru pereții expuși traficului de troleibuze grele în coridoare, zone de acces și camere de depozitare (spitale, clinici, case de pensii, laboratoare, camere curate, hoteluri, restaurante, școli).

CULORI

TEHNIC

Descriere
• Model: Șină de protecție Linea’Punch Neo
• Inaltime: 180 mm
• Adâncime: 25 mm
• Lungime: 4 m
• Material: PVC cu grosimea de 2,5 mm, antibacterian și clasa de foc bs2d0.
• Finisaj de suprafață: matific
• Componente de fixare: suporturi din aluminiu – bracket / si-sau șină continuă din aluminiu
• Culori: 31 standard

Specificatii
• Descriere: șină de protecție a pereților plati (Linea’Punch Neo fabricat de SPM) din PVC matified și antibacterian, obținând clasa de foc Bs2d0. Profile din PVC proiecte de 25 mm, este de 180 mm înălțime și 2,5 mm grosime. Acesta oferă un finisaj de suprafață matificat și snap-fi xes pe console de aluminiu sau șină continuă din aluminiu (opțional) realizate mai robuste printr-o formă exclusivă „omega”. O folie de protecție este specifică pentru a reduce la minimum curățarea înainte de acceptare. Părțile superioare și inferioare ale profilului sunt netede, teșite și cu margini întărite pentru a ține profilul strâns pe perete și pentru a minimiza capcanele de praf. Finisajul este asigurat de piese de capăt subțiri teșite (16,5 mm lățime). Această șină de protecție a peretelui atinge o rezistență la impact mai mare de 110 Jouli, adică un impact de peste 320 kg care se deplasează la 3 kmh. PVC-ul este 100% antibacterian, 100% lavabil și 100% decontaminabil (la nivelul IV la nivelul Iv la nivelul Institut Pasteur).
• Mediu: în fabricarea acestuia nu se utilizează metale grele și nicio substanță care ar putea fi supuse vreunei restricții REACH, nici PBT/BPA. Se utilizează procesul de stabilizare termică calciu-zinc. Nivelul de emisie al substanței volatile în aerul interior
a fost testat în conformitate cu ISO 16000-6 și este foarte scăzut (A+) în conformitate cu regulamentul francez (23 martie 2011 nr 2011-321 Decret și 19 aprilie 2011 Ordonanță). 100% din produs sunt reciclabile.
• Culoare: selectată de arhitecți din gama standard a producătorului. Culorile piesei de capăt sunt identice cu cele ale profilului.
• Metoda de instalare: înălțimea recomandată a liniei de protecție a liniei de protecție 0,80 m deasupra nivelului podelei pentru protecția peretelui de nivel mediu sau deasupra plintei pentru protecție de nivel scăzut a peretelui. Fixați consolele „în 4 puncte” din aluminiu distanțate la centre de 0,75 m sau la jumatate sina de aluminiu continuu.