PROTECTII PERETE

TOATE PRODUSELE DIN CATEGORIA SPM PROTECTII PERETE

Linea’Punch Neo

Șina de protecție Linea’Punch Neo este alianța perfectă între rezistența la impact și design …

Impact

Atât rezistente, cât și decorative, plăcile de protecție IMPACT previn deteriorarea pereților expuși …

Protecții Contact

Atât rezistente, cât și decorative, plăcile de protecție CONTACT previn deteriorarea ușilor și pereților expuși ..

Combo’Punch 100D

Datorită adâncimii sale de protecție de 50 mm, Combo’Punch 100D ține echipamentele cu roți, cum ar fi cărucioarele.

Plac’Inox

Plăcile de protecție Plac’Inox consolidează zonele care fac obiectul impactului și sunt aprobate pentru zonele de manipulare a alimentelor.

Decochoc 

Protecție a peretelui pentru suprafețe mari pentru a acoperi toate părțile expuse la impact.

Decosmic

Culorile metalice ale panourilor DECOSMIC, combinând protecția cu designul contemporan …

Decowood 

SPM oferă o gamă completă de finisaje decorative din lemn pentru a fi utilizate în acele unități care doresc să combine…

Decotrend 

Aceasta gama de panouri scoate in evidenta interioarele intr-un mod original incadrandu-se intr-un stil modern si urban.

Decoclean

Aceasta protectie de perete a fost creata special pentru suprafete expuse riscului unui grad ridicat de infectare

Decochoc H2O

Panourile DECOCHOC H20 de la SPM protejează pereții și ușile din camerele umede.

Decotrend H2O & Decowood H2O

Panouri create special pentru protectia peretilor si usilor din incaperi cu un grad ridicat de umiditate (bai, toalete, bucatarii etc.).

Fin’Alu

Profilele Fin’Alu sunt create pentru inchiderea si imbinarea panourilor de protectie Decochoc, Decosmic, Decowood si Decotrend si pentru a da o nota de decorare originala.

Fin’Color

Fin’Color sunt profile PVC care asigura o inchidere estetica si o imbinare perfecta intre panouri sau intre panouri si plinta.

Decofresc

Frescele contemporane decorative DECOFRESC asigura o imagine atractiva in cladirile publice. Acestea dau o nota de eleganta si personalizare protejand in acelasi timp peretii intrunind normele de igiena si rezistenta la impact.

Decoprint

Panourile printate Decoprint sunt solutia originala creata si dezvoltata de SPM pentru a combina o protectie de perete personalizata (2mm) si/sau decorative (1mm).

Decocare

Panoul de igiena a mainilor Decocare combina un mesaj de sanitate publica cu protectia efectiva a peretilor in zona de deasupra chiuvetelor. Pictogramele educationale sunt usor de inteles, incurajeaza o buna igiena a mainilor

 SPM – produsele realizare ptr protecția pereților și balustradele sunt  din materiale nepoluante și ecologice. Toate produsele SPM depășesc cerințele reglementărilor în vigoare

Compoziție exemplară

  • Materiale nepoluante Produsele Din PVC SPM nu conțin metale grele, cum ar fi plumbul, cadmiul, arsenicul, staniul etc. și sunt toxine bioacumulative persistente fără PBT) / fără BPA (Bisfenol A).
  • SPM de stabilizare termică calciu-zinc a ales să utilizeze stabilizarea calciului-zinc, care nu este toxică și nu reprezintă o amenințare pentru mediu. Prin urmare, SPM este înaintea jocului, subliniind încă o dată angajamentul său față de dezvoltarea durabilă.

Calitatea aerului

Produsele noastre sunt testate în conformitate cu normele serie ISO 16000-6.

Ele au o rată de emisii,  mai puțin de 100 μg/m3 peste 3 zile, adică o rată mică în comparație cu cerintele cerute.

Panourile noastre au fost recompensate cu eticheta Greenguard Gold pentru emisiile lor scăzute, asigurând o bună calitate a aerului în interior.

Impact redus asupra mediului în timpul instalării și utilizării

  • Adezivi 

Vă recomandăm utilizarea adezivilor SPM la instalarea produselor noastre, fie un adeziv acrilic pe bază de apă, fie un adeziv mastic universal pe o bază de polimer. Acești adezivi nu folosesc solvenți și, prin urmare, nu prezintă nicio amenințare nici pentru sănătatea utilizatorilor, nici pentru mediu.

  • Niveluri reduse de deșeuri prin lungimi la comandă

SPM oferă un serviciu de pre-tăiere (lungimi standard din catalog sau făcute pentru a măsura), care elimină resturi  risipitoare și reciclează offcuts de la dimensiunile tăiate la lungime.

  • Curățare și întreținere

Produsele sunt ușor de curățat și de aceea  reduc consumul de apă și produse de curățare.

  • Durabilitate

Soluțiile SPM extind durata de viață a infrastructurii și, de asemenea, extind considerabil intervalele dintre lucrările de reparare a pereților și lucrările de renovare.

Reciclare

Materialele noastre sunt în principal din PVC și aluminiu și, astfel, 100% reciclabile. În acest scop, toate resturile din procesul de fabricație sunt, de asemenea, reciclate.